Гройсман каже, що йому не пропонували прем'єра, але він все зможе

Понеділок, 14 березня 2016, 12:46

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман заявляє, що йому не пропонували посаду прем'єр-міністра України.

Про це Гройсман сказав на брифінгу у понеділок, передає Інтерфакс-Україна.

"Коли коаліцію буде створено, нову, вона визначить, хто може бути прем'єр-міністром або тими членами уряду, які здатні здійснити зміни... які необхідні людям. Буде час, будуть розмови, зараз мені жодних пропозицій на цю тему не було", - заявив Гройсман.

Як зазначив спікер парламенту, розмови про те, що він може зайняти крісло прем'єр-міністра України – це "домисли або думки експертного середовища, журналістів у тому числі".

"Я теж дуже багато чую, читаю різні оцінки, що стосуються моєї скромної персони", - додав Гройсман.

Разом з тим він висловив переконання, що здатний проводити реформи. "Якщо хтось говорить про те, що я не можу забезпечити реформи, я думаю, що це величезна помилка, бо маю певний життєвий шлях, я 8 років був мером міста (Вінниці). Можете поїхати у Вінницю, подивитися, що зроблено", - сказав він.

Він зазначив, що брав участь у будівництві лікарень, доріг, модернізації теплоенергетики, модернізував транспорт, створював робочі місця.

"Думаю, що потрібно не говорити про можливості людини, а дивитися на її кроки і професійний життєвий шлях", - зазначив спікер.

При цьому Гройсман заявив, що не є "людиною президента".

"Що стосується "людини президента", то ви знаєте, я взагалі вважаю, що перебільшувати вплив на мою скромну персону будь-кого, гадаю, це величезна помилка", - сказав спікер парламенту.

Раніше в понеділок на погоджувальній раді лідер фракції "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко заявив, що у БПП є кандидатура нового прем'єра.

"Щойно ми отримаємо заяву про відставку прем'єр-міністра, ми внесемо кандидатуру. І ми давно чекаємо цього моменту", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News