Боровик вже каже, що його слова про створення партії не так зрозуміли

Понеділок, 14 березня 2016, 13:01

Заступник одеського губернатора Саша Боровик стверджує, що не говорив про створення партії на основі "Руху за очищення" Міхеіла Саакашвілі.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я дуже жалкую, що мої відповіді в інтерв'ю були інтерпретовані як проголошення нової партії. Це не відповідає дійсності. Я теж шкодую про те що мої відповіді інтерпретували як позицію організації або широку думку серед учасників руху та його Координаційної Ради", – написав він.

Боровик також додав, що не представляє ні координаційну раду "Руху за очищення", ні когось з його членів.

В контексте интервью газете Сегодня, я хочу сделать опровержение того что создаётся или создалась новая партия. Рух за О...

Posted by Sasha Borovik on Monday, March 14, 2016

Як відомо, раніше в інтерв'ю газеті "Сегодня", а також на своїй сторінці в Facebook Боровик зробив заяву, з якої явно випливав намір створити політичну партію і готуватися до виборів у Верховну Раду.

"Скоро у нас буде політична програма, по суті, – передвиборча. Це буде правоцентристська, фіскально-консервативна і соціально-ліберальна програма. Ми хочемо побудувати демократичну, європейську партійну організацію, в якій лідери вибиралися б демократичним шляхом", – заявив він.

 

Пізніше він відредагував свій пост на Facebook, видаливши з нього слово "партійну". Оригінальний пост можна прочитати у історії редагувань на Facebook.

Після цього Саакашвілі в коментарі "Українській правді" спростував намір створити таку партію.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News