Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд залишив Корбана під вартою

Вівторок, 15 березня 2016, 12:54

Екс-лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана залишили під вартою до 15 квітня.

Відповідне рішення у понеділок ухвалив Апеляційний суд Києва під головуванням судді Віктора Глиняного, передає кореспондент "Української правди".

 
уп

"Запобіжний захід залишити без змін. Клопотання захисту відхилити", - оголосив суддя. Глиняний зазначив, що рішення не підлягає оскарженню.

 
уп

Прес-секретар "УКРОПа" оприлюднила виступ Корбана в суді.

Выступление Gennady Korban в Апелляционном суде 15 марта 2016 г.Я хочу сказать, что в 2014 году я отдал этой стране вс...

Опубліковано Yevheniya Kravchuk 15 березень 2016 р.

Як повідомлялось, Дніпровський суд Києва продовжив термін тримання Корбана під вартою до 15 квітня. Захист Корбана оскаржив це рішення.

Раніше співрозмовники УП в партії "УКРОП" розповідали, що стосовно справи Корбана ведуть перемовини з Адміністрацією президента. Водночас, деталей переговорів джерела не розкривали.

Як відомо, Слідчим управлінням прокуратури Києва щодо Корбана здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами захоплення в місті Дніпропетровську голови Держземагентства та захоплення в Дніпропетровську директора департаменту Дніпропетровської міської ради як заручників.

Крім того – створення та участі у злочинній організації, привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах благодійної організації "Фонд оборони країни" та перешкоджання діяльності виборчих комісій.

Також, у вказаному провадженні досліджуються факти фіктивного підприємництва, легалізації доходів, отриманих злочинних шляхом та ухилення від сплати податків.

Роман Кравець, Валентина Романенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування