Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сили АТО за добу відбили дві атаки ДРГ бойовиків - штаб

Середа, 16 березня 2016, 05:43
Сили АТО за добу відбили дві атаки ДРГ бойовиків - штаб

Після відносного затишшя і зменшення кількості обстрілів протягом дня, з настанням сутінків і до півночі бойовики посилили обстріли позицій сил АТО.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

В епіцентрі подій знаходилися позиції сил АТО біля Новотроїцького, Зайцевого і Троїцького.

"Порушуючи існуючі Мінські угоди, російські найманці обстрілювали позиції ЗСУ з мінометів калібру 120 і 82 мм і випустили при цьому близько 100 мін", - йдеться в повідомленні.

По позиціях українських сил поблизу Авдіївки, бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї, а опорні пункти поруч з Новгородським і Луганським також обстрілювали ще й з БМП.

На Маріупольському напрямку під вогнем терористів виявилися опорні пункти поблизу Широкиного.

"О 10.00 та близько 17.00 після мінометних обстрілів російські терористи у складі ДРГ намагались проникнути між опорними пунктами на підконтрольну силам АТО територію. Але завдяки вмілим та рішучим діям українських бійців ворог, отримавши адекватну відповідь, від своїх злочинних намірів відмовився", - відзначили в штабі.

Також бойовики відкривали неприцільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, зеніток, гранатометів, великокаліберних кулеметів по укріпленнях поблизу Авдіївки, Новгородського, Невельського і Опитного, намагаючись спровокувати вогонь у відповідь.

Опівночі обстріли позицій ЗСУ припинилися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування