Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Ніцци прийняв делегацію Ялти, яку назвав російською

Середа, 2 березня 2016, 08:56
Мер Ніцци прийняв делегацію Ялти, яку назвав російською
Fb Christian Estrosi

Мер Ніцци Крістіан Естрозі зустрівся з делегацією окупованого Криму і підписав з керівництвом Ялти "лист про наміри" та відновлення дружніх стосунків.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Крістіана Естрозі, передає Євопейська правда.

Делегація мера Ялти перебувала з візитом в Ніцці з 26 лютого по 1 березня. Зустріч проходила за участю посла РФ у Франції Олександра Орлова.

У Естрозі назвали візит делегації дуже "символічним", оскільки він був здійснений вперше з часу "проведення референдуму про незалежність і приєднання до Росії".

При цьому на сайті мера, який раніше вже висловлювався на підтримку дій РФ, наголошується, що Ялта входить до складу Російської Федерації.

"Продовжуючи підписання угоди про побратимські стосунки між Ялтою і Ніццою 26 листопада 1960 року, мер Ялти Андрій Постенко у присутності посла РФ у Франції зустрівся з мером Ніцци для підписання листа про наміри з розвитку дружніх відносин і поновлення побратимських відносин між Ялтою і Ніццою", - йдеться у повідомленні на сайті Естрозі.

З боку Крістіана Естрозі це вже не перший прояв дружніх почуттів щодо Росії. Під час візиту до Москви він розкритикував уряд Франції через небажання постачати "Містралі". Також на знак підтримки Російської Федерації написав кілька повідомлень російською мовою в Twitter.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування