Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: Є 2 тижні для формування коаліції і 2 місяці на реформи

Середа, 2 березня 2016, 13:32

Лідер фракції БПП Юрій Луценко заявив, що в України є два тижні для формування нової коаліції і уряду, та 2-3 місяці для проведення реформ.

Про це він написав на своєму Facebook, підсумовуючи зустрічі з керівництвом Європарламенту та Єврокомісії.

Закриті зустрічі з керівництвом Європарламенту та Єврокомісії були дуже відвертими. 1. Європа в шоці від мільйона сирій...

Опубліковано Юрієм Луценком 2 березень 2016 р.

За словами Луценка, єврочиновники звернули увагу, що у ЄС є серйозні проблеми з біженцями, які дещо ускладнюють розмову про скасування віз для України.

Крім того, "голландські політики вимагають зупинити всі процедури до завершення референдуму щодо безвізового режиму для України".

Київ зі свого боку, має скасувати скандальні правки в законі про електронне декларування і доформувати Агенцію із запобігання корупції.

"Ми маємо 2 тижні для формування нової коаліції, нового технократичного уряду, голосування за поправку в законі. Наступні 2-3 місяці уряд має усунути всіх партійних та олігархічних ставлеників з найкрупніших державних монополій, покінчити зі смотрящими на митниці та інші видимі антикорупційні кроки", - підсумував Луценко.

"Інакше - фіаско. Брюссель сльозам не вірить", - додав він.

Як відомо, після прийняття скандальних правок в закон про електронне декларування ЄК розділила розгляд скасування віз для України та Грузії.

Депутат Володимир Ар'єв заявив, що це сталося на вимогу Нідерландів.

Роман Романюк, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування