Адвокат ГРУшника Єрофеєва домоглася особистої охорони

Понеділок, 21 березня 2016, 14:55

Голосіївський районний суд Києва надав охорону адвокату спецназівця Головного розвідувального управління ВС РФ Євгена Єрофеєва Оксані Соколовській.

Відповідне рішення суд прийняв на засіданні в понеділок, частково задовольнивши клопотання Соколовської, передає "Інтерфакс-Україна".

"Існують реальні обставини загрози життю і здоров'ю... клопотання задовольнити частково... У рамках справи Александрова і Єрофеєва забезпечити особисту охорону, охорону членів сім'ї, житла і майна, видати спецзасоби", - йдеться в рішенні суду.

Соколовська також просила суд забезпечити їй заходи безпеки і в іншому кримінальному провадженні, в чому суд відмовив.

Крім того, вона заявила, що готова прийти разом зі своїм помічником на допит до прокурора Головної військової прокуратури на предмет з'ясування обставин зникнення адвоката Юрія Грабовського.

"Голосіївське управління Нацполіціі вже двічі допитало мого помічника щодо подій... Сьогодні вранці йому почав дзвонити слідчий з особливо важливих справ Головної військової прокуратури і запрошував його на допит... Я так думаю, що ввечері все-таки поїдемо на цей допит", - сказала Соколовська журналістам.

Раніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос звинуватив оточення Соколовської в несприянні слідству.

"Зараз помічники захисників, зокрема адвоката Соколовської, максимально створюють передумови, щоб не давати свідчення про останнє місцеперебування в Києві адвоката Грабовського", - заявив він на прес-конференції у понеділок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування