Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики обстріляли сили АТО із заборонених мінометів - штаб

Субота, 26 березня 2016, 05:37

Ситуація в зоні проведення АТО залишається без змін - бойовики продовжують провокації проти українських сил, нехтуючи мінських угодами.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook

"Протягом минулої доби бойовики 39 разів вели вогонь по позиціям українських захисників Донбасу використовуючи міномети 120 та 82 калібрів, озброєння БМП, ручні та автоматичні гранатомети, кулеметивеликого калібру, а також стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

Найгарячіше було в районі Авдіївки. Тут бойовики вісім разів поспіль обстріляли позиції сил АТО з мінометів 120 калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, також "працював" снайпер.

"З метою утримання своїх позицій сили АТО, на даній ділянці, 6 разів відкривали вогонь у відповідь", - відзначили в штабі.

На Донецькому напрямку бойовики зосередили вогонь в районах населених пунктів Луганське, Новгородське, Майорськ, Зайцеве, Ленінське, Піски, Опитне.

Терористи за добу 6 разів обстрілювали позиції українських військ в напрямку Маріуполя. Зокрема, поблизу Мар'їнки, Красногорівки і Водяного бойовики використовували гранатомети і стрілецьку зброю.

"У зоні проведення Антитерористичної операції українські військові продовжують надійно тримати оборону. При цьому не піддаючись на провокації ворога та дотримуючись міжнародних домовленостей", - підкреслили в штабі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...