У штабі АТО заявили про 2 загиблих та 11 поранених бійців

Субота, 26 березня 2016, 12:54

За добу, що минула, у зоні АТО внаслідок бойових дій 2 українських військовослужбовців загинули, 8 отримали поранення.

Про це на брифінгу 26 березня повідомив речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник.

Окрім цього, ще 3 військовослужбовців НГУ отримали поранення внаслідок підриву на вибуховому пристрої.

За даними штабу, на донецькому напрямку противник по всій лінії фронту застосовує важке озброєння – 82-мм та 120-мм міномети.

"Такі нциденти зафіксовано на Світлодарській дузі (Троїцьке та Луганське), під Горлівкою (Зайцеве і Майорськ), під Донецьком (Авдіївка і Піски)", - зазначив Мотузяник.

По позиціях сил АТО було випущено понад 40  мін.

"Найскладнішою залишається ситуацію під Авдіївкою, де сили АТО регулярно відкривають вогонь у відповідь, щоб припинити ворожі провокації. Загалом спокійних місць на Донецькому напрямку немає, найбільш інтенсивні обстріли противника – у другій половині дня", - зазначив Мотузяник.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбувся 31 обстріл з боку НЗФ.

За даними штабу, вранці 26 березня внаслідок ворожого обстрілу села Зайцеве було зруйновано приватний будинок та поранено літню жінку.

Ще 3 людей врятовано, вони не постраждали.

На Маріупольському напрямку найгарячіше було у Мар’їнці, де ворог здійснив серію обстрілів, під час одного з яких на позиції сил АТО здетонував боєкомплект.

"НЗФ порушили режим тиші у Красногорівці та поблизу с. Водяне. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 6 обстрілів позицій сил АТО  з боку бойовиків", - зазначив речник АП. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування