Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка: У Путіна виділять 25 млн рублів на російську пропаганду в "ДНР"

Субота, 26 березня 2016, 17:36

Адміністрація президента РФ ухвалила рішення виділити 25 млн. рублів "міністерству зв’язку "ДНР" на придбання телекомунікаційного обладнання для Донецького обласного радіотелевізійного передавального центру, а також станцій-ретрансляторів Тореза та Горлівки. 

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України. 

"Встановлено чергові факти підривної діяльності військовослужбовців Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ, РФ), Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ, направлені на знищення української інфраструктури зв’язку та домінування російської пропаганди в інформаційному просторі територій сходу України", - зазначили у розвідці.

За даними ГУР, рішення про виділення для "ДНР" 25 млн. рублів було ухвалено 23 березня.

"З огляду на корумпованість керівництва "ДНР", відповідальність за цільове використання коштів покладено на начальника Центру інформаційного протиборства полковника ЗС РФ К.Карпова", - йдеться у повідомленні.

Окрім того 24 березня на спільній нараді за участю директора "народного" оператора мобільного зв’язку "Фенікс" у "ДНР" А. Резніченко було ухвалено рішення щодо цілеспрямованого виведення з ладу базових станцій українських операторів стільникового зв’язку, розташованих на тимчасово окупованих територіях Донбасу та поблизу лінії розмежування, заявили у ГУР МОУ. 

"Це змусить місцеве населення відмовитись від послуг українських компаній на користь "Фенікса" та дозволить російському командуванню проводити систематичні акції пропаганди, повністю контролювати розмови і повідомлення місцевих жителів, а також отримувати комісійну винагороду за "залучення нових абонентів", - повідомили у розвідці. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування