Сакварелідзе про лист нардепів Шокіну: "колективний донос"

Субота, 26 березня 2016, 22:34

Заступник Генпрокурора, прокурор Одеської області Давід Сакварелідзе назвав "колективним доносом" лист нардепів, обраних від Одещини,  на ім'я Генпрокурора Віктора Шокіна.

Так Сакварелідзе прокоментував на своїй сторінці у Facebook лист нардепів, які підтримали звернення керівників територіальних прокуратур України про його звільнення із займаної посади та органів прокуратури взагалі.

"Колективний донос №2. Усі "передові" люди (Голубов, Дейдей, Ківалов, Урбанський, Пресман, Гуляєв, Унгурян, Барвіненко) об'єдналися - тут можна побачити і апологетів "руського міра", і хакерів, і одеських бізнес-"королів" і, звичайно ж, відомих контрабандистів", - зазначив він. 

Сакварелідзе додав, що депутати "нарешті публічно показали своє справжнє обличчя і єдність".

"Тепер всім абсолютно очевидно, хто є хто - хто бореться за правду і нову сильну і успішну Україну, а хто всіма силами цьому протистоїть", - підсумував прокурор. 

Як відомо, напередодні керівники більшості обласних прокуратур підписали колективний лист до Шокіна, у якому висловили йому свою підтримку в конфлікті з прокурором Одеської області і заступником Шокіна Сакварелідзе.

Раніше Сакварелідзе заявляв, що в Генпрокуратурі продовжуються звільнення слідчих, які вели справу "діамантових" прокурорів та заявив про тиск на свою команду з боку Шокіна. 

Позицію ГПУ висловив прокурор Владислав Куценко, який різко та емоційно розкритикував Сакварелідзе, назвавши його заяви безпідставними та звинувативши членів його команди у некомпетентності та корупції.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News