Матіос показав відео з Грабовським і сказав, що це не єдина смерть

Вівторок, 29 березня 2016, 12:44
Матіос показав відео з Грабовським і сказав, що це не єдина смерть

Заступник Генпрокурора-головний військовий прокурора Анатолій Матіос заявляє, що у справі про вбивство адвоката Юрія Грабовського є інші вбивства.

Про це Матіос заявив на брифінгу у вівторок, зазначивши, що через таємницю слідства відповідати на питання журналістів не зможе.

"Наразі йдуть слідчі  дії (у розслідуванні справи про вбивство Грабовського - УП), і я можу сказати, що це вбивство не є єдиним, є інші епізоди, над розкриттям яких ми зараз працюємо", - зазначив Матіос.

Крім того, він продемонстрував відео, на якому Грабовський обіцяє припинити захист одного з грушників Олександра Александрова.

За словами Матіоса, це відео слідчі процесуальним шляхом здобули завдяки "хмарним технологіям" на одному з IT-сервісів. "Таких відео є декілька", - сказав він.

На відео Грабовський дає обіцянку припинити надавати правову допомогу Александрову.

"Бо я  вважаю неможливим його захищати у цій справі. Я зрозумів свою помилку", - сказав Грабовський, який потім зник, а його тіло згодом було знайдено.

 

Матіос ще раз заначив, що через таємницю слідства не може надати більш детальні коментарі.

"Це непросте відео. І ви можете уважно в подальшому проаналізувати все, що побачили.  І можете вибудувати версії. Можу порадити – зрітє в корєнь", - зазначив Матіос.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування