Затверджено повний склад комісій із ДБР і Агентства з розшуку активів

Середа, 30 березня 2016, 15:58

Кабінет міністрів затвердив повний склад конкурсних комісій з обрання керівного складу Держбюро розслідувань і Нацагентства з розшуку та управління активами, отриманими корупційним шляхом.

"Формуємо комісію, запускаємо процес", - сказав прем'єр-міністр Арсеній Яценюк під час засідання уряду в середу.

Рішення щодо Державного бюро розслідувань вніс міністр юстиції Павло Петренко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Також за його пропозицією уряд затвердив склад конкурсної комісії на обрання керівництва Національного агентства з розшуку активів, отриманих корупційним шляхом.

"Вчора парламент делегував своїх представників до конкурсної комісії на обрання керівництва Національного агентства з розшуку та управління активами, отримані корупційним шляхом", - нагадав Петренко.

Як відомо, 29 березня Верховна Рада делегувала трьох народних депутатів до складу комісії із проведення конкурсу на зайняття посади директора Державного бюро розслідування.

Так, у комісію із проведення конкурсу на зайняття посади директора Держбюро розслідування парламент делегував трьох народних депутатів: Владислава Бухарева (фракція "Батьківщина"), Євгена Дейдея (фракція "Народний фронт") та Миколи Паламарчука (фракція "Блок Петра Порошенко").

Цього ж дня парламент визначився з кандидатурами до складу конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду голови Національного агентства з питань виявлення, розшуку і управління активів, отриманих від корупційних та інших злочинів.

До складу конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду голови Нацагентства з розшуку корупційних активів увійшли: виконавчий директор громадської організації "Центр протидії корупції" Дарина Каленюк, експерт Центру політичних студій та аналітики Гліб Канєвський і експерт Антикорупційної групи, менеджер адвокатури громадської коаліції "Реанімаційний пакет реформ" Ярослав Юрчишин.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування