В Ахметова ухиляються від відповіді про співпрацю з окупантами

Середа, 30 березня 2016, 17:07

У компанії ДТЕК, яка належить олігархові Ринату Ахметову, не спростували участь свого представника в засіданні міжвідомчої комісії Росії по Донбасу.

Про це йдеться в коментарі до публікації Bild, оприлюдненому у середу.

У компанії стверджують, що неухильно дотримуються українського законодавства.

"Офіційні представники ДТЕК можуть брати участь і беруть участь у зустрічах і нарадах виключно в рамках українського законодавства", - указивет мова в коментарі.

"Все зустрічі за участю офіційних представників ДТЕК на території Російської Федерації проходять або в рамках діяльності наших російських активів - АТ" Шахтоуправління "Обухівська" (галузева вертикаль Міністерства енергетики РФ), або в рамках переговорів з російськими банками-кредиторами компанії ", - відзначили також в ДТЕК.

Як відомо, видання Bild оприлюднило матеріал, в якому повідомило, що Росія здійснює повний контроль над окупованими районами Донбасу, посилаючись на записи Міжвідомчої комісії з надання гуманітарної підтримки потерпілим територіям південно-східних районів Донецької та Луганської областей України в Держдумі РФ.

Видання повідомило, що на одному із засідань цієї комісії був присутній представник компанії ДТЕК, яка належить Ринату Ахметову.

Валентина Романенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...