Штаб: У бою з окупантами загинули двоє військових

Субота, 5 березня 2016, 11:44
Штаб: У бою з окупантами загинули двоє військових

У зоні проведення АТО у бою з окупантами на маріупольському напрямку загинули двоє українських військових, 5 на різних ділянках фронту  дістали поранень. 

Про це на брифінгу 5 березня повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко. 

За даними штабу, бойове зіткнення відбулося з ворожою диверсійно-розвідувальною групою. Місце проведення бою не уточнюється.

"Внаслідок дій українських військових з різних родів військ противник у цьому бою зазнав важких втрат - до 30 осіб вбитими", - повідомив Лисенко. 

Загалом на маріупольському напрямку мали місце 7 епізодів порушення "режиму тиші" з боку бойовиків. 

Окрім того на маріупольському напрямку противник провів серію мінометних обстрілів одразу на кількох ділянках фронту – у Старогнатівці, Чермалику та Широкиному, всього було випущено понад 80 мін. У Мар’їнці було відносно спокійно – зафіксовано лише одну провокацію бойовиків.

 

На луганському напрямку бойовики двічі порушили режим тиші у Попаснянському районі, вогонь вівся з боку Первомайська.

"На напрямку Донецька по всій лінії зіткнення - від Троїцького до Красногорівки - тривають ворожі обстріли українських позицій. Противник активно застосовує міномети: минулої доби зафіксовано 13 таких епізодів (всі в околицях Горлівки та Донецька). Окупанти активізуються в темну пору доби", - зазначив Лисенко.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 42 обстріли позицій сил АТО.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування