Розвідка назвала військових РФ, що загинули та поранені на Донбасі

Субота, 5 березня 2016, 13:34
Розвідка назвала військових РФ, що загинули та поранені на Донбасі
Fb Grishin.k

У Головному управлінні розвідки Міноборони України назвали прізвища російських військовослужбовців, які загинули та були поранені 4 березня на території Донецької області. 

Про це йдеться у повідомленні ГУР Міноборони.

За даними розвідки, російські військові перебували у складі 9 особливого мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК.

"4 березня під час невдалої спроби виходу в складі диверсійно-розвідувальної групи загинув старший лейтенант Воїнов Андрій Володимирович, ще троє, у т.ч. єфрейтор Ілющенко Максим Юрійович, зазнали поранень", - йдеться у повідомленні.

"Командир полку, полковник збройних сил Російської Федерації Бондарєв Дмитро Євгенович (за документами прикриття Коваленко Євген Дмитрович), намагається приховати дійсну причину загибелі та поранення підлеглих", - додали у ГУР.

 
Полковник ЗС РФ Бондарєв Дмитро Євгенович.  Фото ГУР МОУ

Разом з тим, за даними розвідки, з території Росії до зони відповідальності 9 особливого мотострілецького полку морської піхоти підрозділу прибула 22 окрема бригада спеціального призначення (н.п.Ковальовка, Ростовська обл.) ГРУ ГШ ЗС РФ.

Як відомо, раніше речник АП з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що у зоні проведення АТО у бою з окупантами на маріупольському напрямку загинули двоє українських військових, бойове зіткнення відбулося з ворожою диверсійно-розвідувальною групою. Місце проведення бою не уточнюється.

"Внаслідок дій українських військових з різних родів військ противник у цьому бою зазнав важких втрат - до 30 осіб вбитими", - повідомив Лисенко. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування