Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новий уповноважений з питань сім'ї вважає, що геї знищують світ

Понеділок, 7 березня 2016, 22:20

Кабмін призначив урядовим уповноваженим з питань сім'ї та сімейних цінностей президента всеукраїнського благодійного фонду "Сім'я" Адріана Буковинського.

Як повідомляє Національний ЛГБТ-портал, Буковинський відомий своєю заявою про те, що "гей-культура приводить до знищення світу".

"Суспільству нав’язують антинорми, нас готують до їхнього прийняття. Очікується, що суспільство змінить свій погляд на ці питання. Зараз на даному етапі ми дискутуємо про права геїв і лесбіянок. Але потрібно говорити і про інші персонажі гендерного спектру – педофілів, некрофілів, зоофілів і т.д. Це все ланки одного ланцюга", - заявив він на прес-конференції 28 лютого 2013 року.

Як відомо, рішення про призначення Буковинського на посаду було ухвалене 2 березня. Посадовець має виконувати завдання з питань забезпечення комплексного і скоординованого підходу до формування ефективної державної сімейної політики.

До його обов'язків входить, зокрема, усувати порушення прав і законних інтересів членів сімей та запобігати їх повторному вчиненню.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування