Розвідка повідомила про загиблих і поранених на Донбасі військових РФ

Середа, 9 березня 2016, 12:31

У результаті боєзіткнення в районі Авдіївки бойовики втратили 7 військових, 19 отримали поранення.

Про це повідомляє головне управління розвідки.

"8 березня після невдалих спроб встановити контроль над промисловою зоною у південно-східній частині н.п. Авдіївка, противником проведено ротацію та посилення передових підрозділів за рахунок перекидання до 60 осіб особового складу 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), мінометних підрозділів 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та боєприпасів зі складів 1 АК", - сказано в повідомленні.

"Відповідальним за своєчасну доставку боєприпасів призначено майора ЗС РФ Маковлєва Дмитра Сергійовича (Маковлев Дмитрий Сергеевич)", - додали у розвідці.

"У результаті бойового зіткнення противник не досягнув суттєвих результатів, але зазнав значних втрат: загинуло сім російських військовослужбовців, ще 19 отримали поранення (12 – з підрозділів спеціального призначення). В реанімацію місцевої лікарні м. Горлівка доставлено капітана ЗС РФ Олексія Горохова та старшого лейтенанта ЗС РФ Сергія Китаєва", - сказано в повідомленні.

Крім того, у розвідці повідомили про чергові факти перекидання з території Росії пального для потреб 1 та 2 АК.

"8 березня ц.р. до н.п. Харцизьк прибув залізничний ешелон з ПММ (три цистерни з дизельним паливом та одна з бензином). Ешелон супроводжував майор ЗС РФ Павлов Валерій Петрович (Павлов Валерий Петрович, паспорт гражданина России 9703 №919426), який обіймає посаду "начальника службы горюче-смазочных материалов отдела тыла Управления 2 АК (Луганск, Украина)", - сказано в повідомленні.

Також у розвідці повідомили, що одним з координаторів ФСБ РФ на тимчасово окупованих територіях Донбасу виступає громадянин Росії Костянтин Гордієнко, член місцевого відділення Всеросійської громадської організації ветеранів "Бойове братство"  Гуково (Ростовська обл.).

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...