Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У НАБУ кажуть, що Пасішник не показав переписку з Абромавичусом

Середа, 9 березня 2016, 17:31

В.о. заступника голови правління "Нафтогазу" Андрій Пасішник не надавав слідчим НАБУ скріншоти своєї переписки з міністром економіки Айварасом Абромавичусом.

Про це йдеться у повідомленні бюро.

"Детективи НАБУ не отримували від Андрія Пасішника жодних скріншотів його розмови із Айварасом Абромавичусом. Як повідомив сам А.Пасішник, з технічних причин надати скріншоти не виявляється можливим", – заявили у відомстві.

Також в НАБУ додали, що Пасішник повідомив про неможливість прийти на допит на 12:00 середи, на якому йому планувалося повідомити про підозру, менш ніж за дві години цієї події – о 10:11.

До уваги громадськості! З метою забезпечення об'єктивності та достовірності інформації щодо справи, в рамках якої дете...

Posted by НАБУ on Wednesday, March 9, 2016

Як відомо, у середу, 9 березня, детективи НАБУ за погодженням із прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури склали письмове повідомлення про підозру Пасішнику. Підозру вони направили Пасішнику поштою.

Після цього стало відомо, що Пасішник виїхав за кордон на лікування.

У відповідь на заяву НАБУ Пасішник написав, що з нього намагаються зробити "цапа-відбувайла" і заявив, що передав слідчим скріншоти своєї переписки з Абромавичусом.

Пасішник підозрюється у спробі тиску на Абромавичуса для свого призначення заступником міністра економіки.

Після заяви про відставку Абромавичус заявив, що саме такий тиск став однією з причин його рішення покинути посаду міністра.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування