Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ: на Миколаївщині розкрадали гроші, виділені на фортифікації

П'ятниця, 1 квітня 2016, 10:53

Співробітники СБУ викрили на Миколаївщині корупційну схему виведення у "тінь" та розкрадання бюджетних коштів, виділених на зведення фортифікаційних споруд в Одеській області.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці спільно з Держкомітетом фінмоніторингу України встановили, що частина цільових бюджетних асигнувань на створення в Одеському регіоні оборонних ліній була перерахована зловмисниками на низку комерційних структур Миколаївщини та потім – розкрадена.

"Під час проведення обшуків у семи фірмах співробітники спецслужби виявили документацію, печатки та штампи, які підтверджують здійснення фінансових оборудок. У зловмисників також вилучено триста двадцять тисяч гривень готівкою, на рахунках заблоковано понад 430 тисяч", – додали у відомстві.

Уже задокументовано розкрадання 640 тисяч гривень, виділених на фортифікаційні споруди. Перевірка фінансової діяльності комерційних структур, задіяних у корупційній схемі, триває.

Відкрито кримінальне провадження за статтями 205 та 209 Кримінального кодексу, тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування