Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фаріон викликали на допит у ГПУ

Понеділок, 11 квітня 2016, 13:08

"Свободівку" Ірину Фаріон викликали на допит до Генеральної прокуратури у справі щодо заворушень під Верховною Радою 31 серпня 2015 року.

Про це інформує у понеділок прес-служба ВО "Свобода" .

За даними прес-служби, 12 квітня 2016 року о 10:00в Генеральній прокуратурі відбудеться допит народного депутата VII скликання, члена політради ВО "Свобода" Ірини Фаріон.

Допит стосуватиметься подій 31 серпня 2015 року біля стін парламенту.

В партії обіцяють підхід до преси - о 09:45.

Як відомо, 31 серпня 2015 року під Верховною Радою сталися сутички між силовиками та мітингувальниками, які вимагали не ухвалювати зміни до Конституції.

Після голосування парламенту, мітингувальники пішли штурмом на Раду і почали кидати димові шашки. Потім у лави міліції і Нацгвардії полетіла бойова граната.

Четверо правоохоронців тоді померли, а ще близько 150 осіб було поранено.

За даними правоохоронців, мітинг під Верховною Радою 31 серпня організували партія "Свобода", Радикальна партія Олега Ляшка, інші організації.

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що вчинення теракту під стінами Верховної Ради 31 серпня було заздалегідь сплановане та організоване та звинуватив партію "Свобода" у роботі на російське керівництво.

Кількох членів партії включно з її лідером Олегом Тягнибоком ГПУ викликала на допити.

Як відомо, журналісти зафіксували відео, на якому видно, як Ірина Фаріон, вдягнена у рожеву сукню, величезною палицею намагається вдарити силовиків під Радою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування