У пропонованого на міністра фінансів Данилюка є компанії у Лондоні - активісти

Середа, 13 квітня 2016, 13:27

Заступник глави Адміністрації Президента Олександр Данилюк вказаний як директор в двох фірмах Rurik Real Estate Investment Limited і CEE Investment & Advisory LLP, зареєстрованих в Лондоні.

Про це, з посиланням на дані сайту Companies In The UK, повідомляє у себе на сторінці в Facebook представник організації "Громадський контроль" Ігор Прохоренко.

Згідно з даними, компанія Rurik Real Estate Investment Limited була зареєстрована в Лондоні 16 травня 2007 року з статутним капіталом 40 фунтів. З моменту реєстрації компанії, в якості її директора вказано Олександра Данилюка.

Відповідно до зазначеної класифікації, компанія займається управлінням нерухомістю за винагороду або на договірній основі.

При цьому, на момент 31 грудня 2014 року на рахунках компанії знаходилось 457,6 тисячі фунтів стерлінгів.

Компанія CEE Investment & Advisory LLP була зареєстрована в Лондоні 3 липня 2009 року, за тією ж адресою, що і Rurik Real Estate Investment Limited (Marys Grove 1). У цій компанії Олександр Данилюк також значиться директором з моменту її реєстрації.

При цьому, про дані компаніях, як і про 457,6 тисячі фунтів стерлінгів на рахунку Rurik Real Estate Investment Limited немає ніяких відомостей в деклараціях Данилюка.

Нагадаємо, що Олександр Данилюк розглядається в якості міністра фінансів в новому Кабінеті Міністрів на чолі з прем'єром Володимиром Гройсманом.

 Companies In The UK
 
 Companies In The UK

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування