Путін впевнений, що Порошенко продовжує "рулити" "Рошеном"

Четвер, 14 квітня 2016, 15:21

Російський президент Володимир Путін не вірить, що президент України Петро Порошенко відійшов від управління своєю корпорацією "Рошен".

Про це він заявив під час прямої лінії в четвер.

"Ну так, ось він заробив кілька мільярдів, а потім милій дівчині, припустимо, вона чудовий юрист – передав управління. Ну і що, він забув, чи що, про це? Та ніколи, ніхто в це не повірить! Все одно буде там сидіти і рулити, давати вказівку, що конкретно робити", – упевнений Путін.

"Як були олігархи при владі, так і є. Ось там хтось намагається у нас скандал влаштувати по офшорах. Але там прямо, перші особи країни – самі мільярдери, підприємці і в офшорах сидять", – вважає він.

Путін також упевнений, що в Україні не відбувається деолігархізація, а навпаки посилюється "кланова система управління".

Також він не сумнівається, що криза в Україні є рукотворною і викликана угодою про асоціацією з ЄС.

При цьому Путін також довго розповідав про економічні проблеми і спад в Україні, але запевнив, що Росія зацікавлена в тому, "щоб Україна стала на ноги".

Як відомо, раніше міжнародна компанія Rothschild Trust підтвердила, що Порошенко передав "Рошен" у сліпий траст і не буде мати впливу на нього під час перебування на посаді президента

Олег Шанковський, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування