ЦВК визнала обраними п'ять нардепів

Вівторок, 19 квітня 2016, 15:27

Центральна виборча комісія визнала обраними депутатами Верховної Ради Валерія Карпунцова, Олега Велікіна, Максима Саврасова, Ярослава Єдакова і Хвичу Мепарішвілі.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні ЦВК, говориться в повідомленні відомства.

Карпунцов, Велікін і Саврасов визнані обраними за списком БПП замість Володимира Гройсмана, Степана Кубіва та Іванни Климпуш-Цинцадзе, яких призначили на роботу в Кабмін.

Єдаков і Мепарішвілі визнані обраними за списком "Народного фронту" замість Лілії Гриневич і Остапа Семерака, які також перейшли на роботу в Кабінет міністрів.

Карпунцов - старший помічник генерального прокурора з особливих доручень, народився 15 червня 1978 року, освіта вища, проживає в Києві, безпартійний, на момент включення в список БПП (№77 в списку) був депутатом Ради сьомого скликання.

Велікін народився 6 травня 1971 року народження, освіта вища, проживає в Києві, безпартійний, на момент включення в список БПП (№78 в списку) - генеральний директор ТОВ "Кіевторгсервіс", голова Київської обласної організації партії "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка ".

Саврасов - колишній депутат Київської міської ради (від Блоку Леоніда Черновецького), народився 7 серпня 1980 року, освіта вища, проживає в Києві, член БПП, на момент включення в список партії (№79 в списку) керував секретаріатом БПП.

Єдаков народився 25 січня 1976, освіта вища, проживає в Боярці Київської області, член НФ, на момент включення в список (№77 в списку) був директором ТОВ "Сотер".

Мепарішвілі народився 7 серпня 1972 року, що освіта вища, проживає в Києві, член НФ, в момент включення в список НФ (№78 в списку) займав посаду першого заступника генерального директора комунального підприємства виконавчого комітету Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) по охороні , утриманню та експлуатації земель водного фонду Києва "Плесо".

Як відомо, ЦВК має призначити проміжні вибори депутата Ради в одномандатних виборчих округах №85 (Івано-Франківська область) і №151 (Полтавська область) у зв'язку з достроковим припиненням депутатських повноважень Ігоря Насалика і Тараса Кутового, обраних в цих округах, через призначення їх міністрами енергетики та аграрної політики відповідно.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...