Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мережа відреагувала на "гібридну війну": "все погано" і "Янукович-2"

Субота, 2 квітня 2016, 23:19

Слова президента Петра Порошенка, який назвав "гібридною війною" критику впливового видання New York Times є "черговим підтвердженням відсутності політичної волі боротися з корупцією".

Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив нардеп від БПП Сергій Лещенко.

"Критичну статтю найвпливовішої газети світу New York Times президент України називає проявом "гібридної війни". Така реакція на критику - чергове підтвердження відсутності політичної волі боротися з корупцією. І все це дуже сумно", - зазначив він.

У свою чергу нардеп  від БПП Мустафа Найєм зазначив: "Подібні висловлювання навряд чи приведуть до поліпшення комунікації із західним світом".

"Це сумно. І тривожно. Останній раз подібні звинувачення на адресу авторитетних західних ЗМІ дозволяв собі лише Віктор Янукович. А до цього - Леонід Кучма. Це не порівняння. Однак подібні провали у комунікації - симптом втрати відчуття реальності, яким грішили всі попередні президенти України", - зазначив нардеп.

Если президент не уважает работу журналистов New York Times, страшно представить, что он думает о критических материалах украинских СМИ.

Опубликовано Михаилом Ткачем 2 апреля 2016 г.

"Порошенко о статье NYT о коррупции в Украине: это гибридная война"все плохо(

Опубликовано Романом Шрайком 2 апреля 2016 г.

Или Порошенко сошел с ума, или мы избрали Януковича -2.

Опубликовано Валерой Мотыкой 2 апреля 2016 г.

Он не первый месяц несётся в эту самую параллельную реальность((

Опубликовано Інной Тищенко 2 апреля 2016 г.

Як відомо, президент Петро Порошенко прокоментував редакційну статтю New York Times під час прес-конференції у ході візиту до США, та заявив, що проти України ведеться гібридна війна, у т.ч. - шляхом розповсюдження інформації, яка дискредитує Україну. 

У матеріалі NYT зазначалося, що звільнений днями генпрокурор Віктор Шокін під час свого перебування на посаді став символом українсько корупції. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування