У Харкові "замінували" ОДА та вуз після візиту Ложкіна

Субота, 23 квітня 2016, 14:40

У Харкові у будівлі облдержадміністрації шукають вибухівку.

Як повідомили у облуправлінні Нацполіції, повідомлення про нібито наявність вибухового пристрою в ОДА надійшло у суботу близько 11:00.

"На місце події для перевірки інформації виїхала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки. Вказане повідомлення внесено до Журналу єдиного обліку", - зазначили в поліції.

З місця події проводиться евакуація громадян.

Окрім того, як повідомляє Укрінформ, у Харкові також повідомлено про "замінування" головного корпусу Харківського національного університету імені Каразіна, там також проводиться евакуація. 

Повідомлення до поліції про це надійшло близько 12:00 

За даними ЗМІ, 23 квітня у Харкові з діловою поїздкою перебуває глава адміністрації президента України Борис Ложкін. Як зазначає видання, вранці біля університету ім. Каразіна Ложкін відкрив постаменти з бюстами трьох нобелівських лауреатів-земляків: мікробіолога Іллі Мечнікова, фізика Льва Ландау і економіста Семена Кузнєца.

"Після цього Ложкін взяв участь у нагородженні державними нагородами кращих трудівників регіону, що відбулося в ХОДА. За планом, Ложкін відвідає Харківський національний педагогічний університет ім. Сковороди, де презентує свою книгу "Четвертая республіка", - йдеться у повідомленні. 

Як відомо, 22 квітня в будівлі ХОДА також шукали вибухівку. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування