Саакашвілі уточнив, про що говорив з Порошенком

Субота, 23 квітня 2016, 19:49

У ході зустрічі з президентом Петром Порошенком йшлося не лише про відновлення доріг на Одещині, а й про питання, пов'язані з правоохоронною системою і митницею.

Про це 23 квітня повідомив глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі. 

"Ми також обговорили з президентом і прем'єром питання, пов'язані з правоохоронною системою і митницею, і торкнулися тих нагальних питань, які постійно піднімають люди на Одещині та по всій Україні", - зазначив  Саакашвілі. 

Говорячи про відновлення доріг в Одеській області, глава ОДА зазначив: "Роботи щодо дороги ми почали своїми силами ще минулого року, і вони відновилися у березні цього року".

"Але домовленість про виділення основних коштів була досягнута саме сьогодні. Сподіваюся, хоч цього разу відповідні служби не будуть саботувати будівництво цієї дороги і дане народу слово буде виконано", - додав Саакашвілі. 

Як відомо, раніше у ході зустрічі президента Петра Порошенка з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом, міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та главой Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі було ухвалено рішення про те, що будівництво автодороги Одеса-Рені буде прискорено, будівельні роботи розпочнуться наприкінці травня.

За повідомленням, джерелами фінансування будівництва стануть державний бюджет, митні надходження та допомога країн ЄС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News