Кримському сепаратисту повернули Bentley за вказівкою з Києва – Іслямов

Вівторок, 26 квітня 2016, 14:39
Кримському сепаратисту повернули Bentley за вказівкою з Києва – Іслямов

Начальник поліції пункту пропуску Каланчак на адмінкордоні з Кримом відпустив затриманий раніше Bentley кримського екс-депутата-сепаратиста від Партії регіонів Олександра Мельника.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав організатор цивільної блокади Криму Ленур Іслямов.

Він нагадав, що раніше (22 квітня) громадянське формування "Аскер" затримало автомобіль, який прямував через КПВВ "Каланчак" без власника і без довіреності українського зразка. Було складено рапорт і машину помістили на штрафмайданчик.

Проте вже на наступний день "автомобіль чудовим чином зник зі штрафмайданчика поліції Каланчака".

За словами Іслямова, начальник поліції Каланчака "Андрій Леонідович відпустив автомобіль після втручання прокурора Каланчака, якому телефонували з Києва високопоставлені сановники".

"Що ми маємо на виході: якщо навіть плюнути на те , що цей автомобіль належить зраднику – колишньому депутату Криму, адепту русского мира, просто зраднику. Справа не в цьому. Справа в тому, що держава України в особі ДФС України легалізувала анексію! Вони пропустили на материк автомобіль за довіреністю, виданою окупантом!" – обурився він.

"У цей час тисячі людей по той та інший бік адмінмежі мучаться довідками, довіреностями, фотографіями, або взагалі наявністю в сумці коробочки з цукерками, тут – будь ласка, як в старі добрі часи", – додав Іслямов.

Все фото: 15 минут
Всі фото: 15 минут
 
 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News