Сурков приїде розподіляти гроші на Донбасі – розвідка

Четвер, 28 квітня 2016, 14:01

Радник президента Росії Владислав Сурков має намір прибути на окупований Донбас для розподілу грошей, виділених за його сприянням начебто на соціальні потреби регіону.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

За даними відомства, загалом 30 квітня буде виділено 1,1 млрд рублів, однак власне на соціальні потреби буде направлено лише 200 мільйонів, а решта піде чиновникам.

"З огляду на заяви керівництва "ДНР", на соціальні потреби населення передбачається витратити тільки 200 млн російських рублів. Для розподілення решти суми (на задоволення особистих потреб російських та місцевих чиновників), очікується прибуття до Донецька Суркова під приводом участі у травневих святах", – йдеться у повідомленні.

Відомство додало, що "з огляду на стагнацію російської економіки, влада РФ скорочує фінансування соціальних потреб місцевого населення "ДНР та ЛНР".

"Але на думку російських фінансових аналітиків, така економія не торкнеться фіксованої суми "подяки" російським чиновникам, які безпосередньо впливають на виділення та розподіл бюджетних коштів для потреб т.зв. народних республік", – стверджують у розвідці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News