Тука готовий відкрити пункт пропуску у Станиці за однієї умови

Четвер, 28 квітня 2016, 21:46
Тука готовий відкрити пункт пропуску у Станиці за однієї умови

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука готовий відновити роботу пропускного пункту "Станиця Луганська", якщо протягом 48 годин бойовики будуть дотримуватися режиму припинення вогню.

Про це він заявив під час прес-конференції в Луганській обласній, повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

"Зараз щодня ми отримуємо інформацію про обстріл, зокрема, і Станиці Луганської. Я не бачу логіку в цих діях. Лише тільки цілеспрямоване бажання робити все, щоб ми не мали можливості відновити діяльність КПВВ "Станиця Луганська", - цитує слова Туки прес-служба.

Він заявив, що в п'ятницю вранці проведе нараду з військовослужбовцями та силовиками про можливість відкриття КПВВ.

"Якщо протягом 48 годин терористи будуть дотримуватися припинення вогню, цілком ймовірно, що ви відновимо роботу КПВВ", - сказав він.

"Чому я говорю цілком ймовірно, тому, що під час закриття пункту пропуску його інфраструктура була неушкоджена. Але за той проміжок часу, коли здійснювалися систематичні обстріли, значні пошкодження завдані будинкам і засобам зв'язку, які використовують на КПВВ", - додав Тука.

Як відомо Станицю Луганську постійно обстрілюють, через що, за словами Туки немає можливості відкрити цей пункт пропуску.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування