Саакашвілі: в Одесу введуть тисячу силовиків

П'ятниця, 29 квітня 2016, 13:03
Саакашвілі: в Одесу введуть тисячу силовиків

За рішенням президента Петра Порошенка в Одесу для підтримання громадського правопорядку буде направлено близько тисячі правоохоронців.

Про це журналістам заявив голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі в Києві в п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, напередодні 2 травня в Одесі проросійські сили готують провокації з метою реваншу.

"Тому після мого звернення, президент прийняв рішення, всупереч якихось заяв з Міністерства внутрішніх справ, ввести туди Нацгвардію. Безпосередньо дав розпорядження Аллерову (командувач Нацгвардії Юрій Аллеров – ред.), і керівнику Нацполиции (Хатії) Деканоідзе. Вони ввели перші 300 людей і ще кілька сотень людей, і в загальній складності одну тисячу осіб буде мобілізовано на підтримання громадського порядку. Якщо треба – ще більше зайде", – сказав Саакашвілі.

За його словами, важливо, щоб була дотримана законність з боку тих, хто зайде в місто.

"Ми знаємо, що йде підготовка з боку наших ворогів. Місцеве СБУ не може знайти навіть тих людей, які обстрілювали їх будівлю, не кажучи вже про інші речі. Воно в останні місяці було зайняте зовсім іншим, тому хоча б зараз вони повинні перебудуватися і не дати здійснитися планам ворогів України", – заявив Саакашвілі.

Як відомо, про прибуття в Одесу перших 300 бійців полку "Азов" стало відомо в середу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування