Паради на Донбасі готують командири Путінського полку - розвідка

П'ятниця, 29 квітня 2016, 14:40

На територіях сходу України, захоплених проросійськими бойовиками, готуються до травневого параду, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

"Продовжуються заходи щодо підготовки до проведення військового параду у частинах та з’єднаннях 1 і 2 АК ЗС РФ. Для тренування парадних розрахунків залучаються командири підрозділів Президентського полку служби коменданта Московського Кремля Федеральної служби охорони РФ", - йдеться у повідомленні.

"28 квітня для перевірки готовності парадних розрахунків угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях сходу України до м. Донецьк прибув полковник ЗС РФ Андрій Філякін, заступник командира полку – начальник військового табору Президентського полку служби коменданта Московського Кремля ФСО РФ", - заявляє розвідки.

Між тим, за даними ГУР, командування 2 АК відмовило у проханні командира 7 омсбр полковника ЗС РФ Олександра Бушуєва нагородити його урядовою нагородою – тож він замовив виготовити його особистої відзнаки, "максимально схожого зразка", для нагородження всього особового складу бригади на урочистостях з нагоди травневих свят.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування