"Самопоміч" виключила Мілобога зі своїх лав: продався Вілкулу

Неділя, 3 квітня 2016, 17:20
Самопоміч виключила Мілобога зі своїх лав: продався Вілкулу

Партія "Об’єднання "Самопоміч" ухвалила рішення щодо виключення з членів партії голови Криворізького осередку Юрія Милобога.

Про це йдеться у заяві партії, яку оприлюднено 3 квітня. 

У партії зазначили, що після рішення Верховної Ради провести перевибори мера Кривого Рогу 27 березня "стало відомо, щодо наш кандидат на посаду міського голови Юрій Милобог веде переговори з представниками "Опозиційного блоку".

"Йдеться про аудіозапис, на якому зафіксовано розмову Мілобога з чоловіком, який представляв його інтереси в переговорах зі штабом Юрія Вілкула, щодо отримання грошової винагороди в обмін на припинення подальшої боротьби", - зазначили у "Самопомочі". 

"Після відвертої розмови з кандидатом та озвучення відомих нам фактів він визнав правдивість цієї інформації, підтвердив автентичність записів та погодився, що в цій ситуації партія не має морального права висувати його на нові вибори. На з’їзді партії у Харкові він оголосив про відмову від подальшого балотування", - йдеться у повідомленні.

У "Самопомочі" зазначили, що отримали копію аудіозапису, яка "стала приводом для сумнівів щодо чесності Мілобога", 2 квітня. 

"Політична Рада партії Об’єднання "Самопоміч" вирішила виключити голову криворізького осередку Об’єднання "Самопоміч" Юрія Милобога з членів партії та призначити партійну комісію для комплексного вивчення ситуації в місцевому осередку та допомоги місцевим активістам", - йдеться  у заяві. 

Як відомо,  за підсумками виборів мера Кривого Рогу, що відбулися 27 березня в один тур, перемогу здобув чинний мер міста Юрій Вілкул: за нього проголосували понад 73% виборців. За кандидата від "Самопомочі" Семена Семенченка проголосували 10,74% виборців.

Поліція Кривого Рогу прийняла 39 звернень за фактами порушень виборчого законодавства в ході позачергових виборів міського голови, волевиявлення пройшло без порушень громадського порядку.

Раніше спостерігачі ГМ ОПОРА заявляли, що на виборах у Кривому Розі виявлено випадки порушення таємниці голосування, випадки фотографування бюлетенів та незначні процедурні порушення

Вибори у Кривому Розі було призначено після фальсифікації результатів другого туру виборів мера на користь Юрія Вілкула у листопаді 2015 року, після яких у місті щотижня проходили Віча з вимогою до влади не визнавати результати виборів та призначити нові. Участь у акціях брали нардепи та місцеві активісти. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування