На Луганщині пункт пропуску поновив роботу на "травневі"

Субота, 30 квітня 2016, 10:11
На Луганщині пункт пропуску поновив роботу на травневі

Контрольний пункт в’їзду-виїзду "Станиця Луганська", де було тимчасово призупинено пропуск, 30 квітня відновив роботу на період Великодніх та травневих свят - до 11 травня.

Як повідомили у Держприкордонслужбі, КПВВ працюватиме щодня з 7:00 до 17:30. 

"КПВВ був закритий з 8 квітня через загострення обстановки поблизу н.п. Станично-Луганське - незаконні збройні формування значно активізували обстріли в цьому районі. Тимчасове обмеження роботи КПВВ було направлене на забезпечення безпеки життя та здоров’я цивільного населення, яке прямує через лінію розмежування", - зазначили у ДПСУ.

За даними прикордонників, пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, які працюють на лінії розмежування протягом минулої доби залишався інтенсивним.

"Кількість громадян, які перетинали лінію розмежування, залишилася практично на рівні попередньої доби, в той же час кількість автівок дещо збільшилася. Наразі досі не працюють КПВВ "Золоте" та "Новотроїцьке" - в них пропуск був тимчасово призупинений", - повідомили у службі. 

У ДПСУ нагадали, що у період Великодніх та травневих свят збільшено час роботи КПВВ: з 30 квітня до 4 травня та з 7 до 9 травня режим роботи контрольних пунктів встановлено з 6.00 до 19.30.

29 квітня тристороння контактна група у Мінську погодила дотримання повного режиму припинення вогню на Донбасі з настанням Великодня і травневих свят. Гуманітарна підгрупа також погодила відкриття пропускного пункту в Станиці Луганській, починаючи з 30 квітня.

Попри домовленості,  ситуація у зоні проведення АТО ускладнилась, проросійські бойовики 40 разів обстрілювали позиції сил АТО, а в районі Лозуватського безпілотник терористів скидав вибухові пристрої.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування