Касько увійшов у правління Transparency International Україна

Субота, 30 квітня 2016, 10:55

Правління Transparency International Україна обрало колишнього заступника генерального прокурора України Віталія Каська п’ятим членом Правління цієї організації.

За це одностайно проголосували 29 квітня на засіданні правління Transparency International Україна, повідомляється на сайті організації.

Каська обрано на термін повноважень чинного складу Правління  - до кінця жовтня 2016 року.

"Ключовим аргументом на підтримку кандидатури Віталія Каська стали його високі професійні якості та величезний досвід у розслідуванні справ, пов’язаних із корупційними злочинами Віктора Януковича і його поплічників та поверненням корупційних активів", - зазначив голова правління TI Україна Андрій Марусов.

"Ми впевнені, що приєднання Віталія Каська до Правління значно посилить спроможність Transparency International Україна у досягненні стратегічних завдань організації", - додав він.

Віталія Каська обрали на місце Ярослава Юрчишина, який нещодавно вийшов із Правління з огляду на його участь у конкурсі на посаду виконавчого директора Transparency International Україна. За статутом організації, члени правління мають право дообирати члена Правління на термін повноважень діючого складу правління.

Минулого року мережа Transparency International розпочала глобальні кампанії "Ні безкарності" та "Зриваємо маски", спрямовані на розслідування корупційних злочинів високопосадовців та притягнення їх до відповідальності у будь-якій країні світу. 

А Transparency International Україна оголосила громадський контроль за розслідуванням корупційних злочинів режиму Віктора Януковича своїм стратегічним пріоритетом на найближчі роки.

За результатами онлайнового голосування на сайті кампанії "Зірви маску з корупціонера" Януковича було визнано корупціонером № 1 у  світі.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування