У Криму на заводі Фірташа загинула людина. Слідком РФ вилучить документи

Субота, 30 квітня 2016, 21:45

У Криму у н.п. Армянськ на заводі "Кримський Титан", що входить до холдингу українського олігарха Дмитра Фірташа Group DF, внаслідок нещасного випадку загинула жінка, ще одну - госпіталізовано. 

Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на місцеві ЗМІ та кримське управління МНС Росії.

"О 10.45 надійшло повідомлення про те, що стався розрив тисячекубової ємності з водою. Недалеко від ємності перебували дві жінки, потоком води їх вдарило: одна жінка отримала травми та госпіталізована до Красноперекопської лікарні, інша від отриманих травм померла", - зазначили у відомстві. 

За попередніми даними фахівців МНС, причиною трагедії став поганий технічний стан цистерни з водою.

На сайті МНС Криму не було інформації про те, що сталося, правоохоронні органи півострова також не коментували інцидент.

Разом з тим у кримському главку російського Слідчого комітету заявили про проведення вилучення документів на хімзаводі "Кримський Титан" в рамках розслідування надзвичайної події, через яку загинула людина.

"У зв'язку із загибеллю співробітника підприємства і пораненням ще одного внаслідок події на заводі проводяться слідчо-оперативні заходи. Вилучається документація, яка регламентує технологію і техніку безпеки роботи, опитуються свідки", - повідомила старший помічник керівника кримського управління Следкома Євгена Бєлікова.

Вона уточнила, що подія пов'язана з руйнуванням великої ємності з водою, внаслідок чого постраждали люди. Про небезпечні чи токсичні речовини не йдеться, зазначила Бєлікова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування