Справою Бузини займатиметься Кузьмін

Понеділок, 4 квітня 2016, 18:07

Мати вбитого київського журналіста Олеся Бузини Валентина звернулася за допомогою до колишнього першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна для допомоги в розкритті вбивства сина та адвокатського захисту.

Про це  повідомляє прес-служба "Опозиційного блоку".

"Складається враження, що це справа хочуть спустити на гальмах, адже днями був відпущений на свободу один з підозрюваних. Не бажаючи миритися в цій ситуацією, мама Олеся вирішила звернутися за допомогою до адвоката Ренату Кузьміну, для того, щоб довести розслідування до кінця", - йдеться в повідомленні партії

Згідно з інформацією, Опоблок буде підтримувати проведення ефективного розслідування справи про вбивство українського журналіста.

Як відомо, Ренат Кузьмін був першим заступником генпрокурора Віктора Пшонки і очолював Головне управління з розслідування особливо важливих справ ГПУ з 2010 по 2015 роки.

ЗМІ неодноразово писали, що під його керівництвом управління з розслідування фабрикувало справи стосовно колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, міністра оборони Валерія Іващенка та інших.

Олесь Бузина був убитий у дворі власного будинку в Києві 16 квітня 2015 року.

Підозрюваними у вбивстві є Денис Поліщук та Андрій Медведько.

25 березня Печерський районний суд Києва відпустив підозрюваного Медведька під особисте зобов'язання.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування