Розвідка доповіла про чергові втрати російських військових на Донбасі

Вівторок, 5 квітня 2016, 12:26

3 квітня у районі Широкіного під час виходу в складі диверсійно-розвідувальної групи загинув один та поранено троє російських морських піхотинців.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Мова йде про бійців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ.

У розвідці додали, що росіяни провели ротацію передових підрозділів 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, доставили в Дебальцеве мінометну батарею і чотири вантажні автомобілі з боєприпасами, замінували ділянку у районі шахти "Первомайська" поблизу Золотого.

Крім того, за даними розвідки, у Зайцевому біля школи російські війська обладнали новий взводний опорний пункт з метою провокування підрозділів АТО на вогонь у відповідь та подальшого обвинувачення української сторони в навмисних обстрілах навчальних закладів.

Також зафіксовано нові факти постачання боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів для потреб 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, додали у відомстві.

Також 3 квітня до Краснодону прибули 720 тонн паливно-мастильних матеріалів та вісім вантажних автомобілів з боєприпасами.

"Наступного дня згоріло чотири цистерни з ПММ внаслідок займання пального в одному з ешелонів та розповсюдження вогню на прилеглі вагони з вугіллям. У зв’язку з цим, відкладено проведення навчань з бойовими стрільбами та водінням бойових машин 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК, для потреб якої призначалась частина доставленого пального", – додали у відомстві.

Українська сторона надала інформацію представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність САУ та артилерійських систем калібром понад 100-мм у районах Зугрес та Харцизьк, заявили у розвідці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування