Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сили АТО були змушені стріляти у відповідь в районі Авдіївки та Лебединського

Вівторок, 5 квітня 2016, 18:22

Проросійські незаконні збройні формування у вівторок здійснили 40 обстрілів позицій Збройних сил України. У понеділок на цей час випадків застосування зброї бойовиками було 35.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"З самого ранку в напрямку наших позицій в районі Авдіївки, що на Донецькому напрямку, проросійські найманці розпочали масовані вогневі удари з мінометів різних калібрів. Окрім того, ворог використовував вогонь із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Впродовж декількох годин на опорних пунктах сил АТО було гаряче", - сказано у повідомленні.

Згідно з інформацією, заборонене Мінськими домовленостями озброєння НЗФ також застосовували в районах Луганського, Зайцевого та Опитного.

"Слід зауважити, що міни великого калібру зі сторони Мінерального противник цинічно скеровував в напрямку проживання місцевого населення", - повідомили у прес-центі АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики використовували міномети калібру 82 мм поблизу Лебединського, а укріплення українських воїнів у Мар’їнці, Новотроїцькому та Водяному були обстріляні із гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

"З метою протидії ворогу військовослужбовці Збройних Сил України сім разів відкривали вогонь у відповідь обороняючи свої опорні пункти в районі Авдіївки та Лебединського", - сказано у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування