Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ пошукала в Труханова російський паспорт

Четвер, 7 квітня 2016, 21:39

Працівники управління СБУ в Одеській області перевірили мера Одеси Геннадія Труханова на причетність до протиправної діяльності, а також з'ясовували, чи є у нього та низки депутатів міської ради подвійне громадянство.

Про це повідомила прес-служба відомства.

В СБУ наголосили, що розпочали перевірку за заявою в. о. заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Олександра Боровика.

Правоохоронці опитали Геннадія Труханова і він сказав, що не має російського паспорта.

"Проведено бесіди з десятками активістів, які у ЗМІ та соціальних мережах поширювали відповідну інформацію. На жаль, вони лише повторювали раніше поширену інформацію та надали ксерокопії документів, які важко розцінювати як докази, хоча навіть їх долучено до матеріалів перевірки", - повідомили в СБУ.

У зв’язку з тим, що у заяві Боровика відсутні питання, які перебувають у компетенції СБУ, вона була скерована до Головного Управління Державної міграційної служби України в Одеській області, Головного Управління Національної поліції України в Одеській області та Головного Управління Державної фіскальної служби України в Одеській області.

Раніше журналісти програми "Слідство.Інфо" з посиланням на документи панамської юридичної компанії Mossack Fonseca повідомили, що мер Одеси Геннадій Труханов нібито має російський паспорт і володіє будівельною компанією РОСТ через офшорні компанії на Віргінських островах.

Як відомо, подвійне громадянство в Україні незаконне

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування