У Криму "поховали" тонни санкційних овочів

Субота, 9 квітня 2016, 19:50

У Криму знищили чотири тонни томатів із Туреччини, які було завезено через Керченську поромну переправу.

Про це пише Крим.Реалії з посиланням на Кримське управління Россільгоспнагляду. 

"На Керченській поромній переправі було припинено спробу ввезення до Криму партії томатів турецького походження загальною вагою чотири тонни. Заборонена до ввезення на територію Російської Федерації продукція була вилучена і знищена на Сімферопольському і Керченському полігонах ТПВ методом поховання", – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що представники Россільгоспнагляду вилучили на ринку "Кримський привоз" 160 кг ківі з Греції й Польщі, 39 кг салату "Айсберг", 64 кг капусти брокколі та 200 кг груші з Чехії, а також 514 кілограмів томатів і 20 кілограмів перцю виробництва Туреччини.

Як відомо, раніше у Криму знищили майже дві тонни овочів і фруктів, вилучених силовиками на сімферопольському оптовому ринку "Кримський Привоз".

Обмежувальні заходи на імпорт продуктів харчування і сільськогосподарської продукції Росія запровадила щодо країн, які впровадили раніше санкції проти Москви через її окупації українського Криму і агресії на сході України.

З 6 серпня 2015 року виявлені нелегальні продукти, відповідно до указу президента Росії Володимира Путіна, почали знищувати, а не повертати постачальникам, як раніше.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...