Гройсман пообіцяв представникам МВФ реформи

Середа, 11 травня 2016, 00:48

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман 10 травня провів зустріч з главою європейського департаменту МВФ Полом Томсеном, в ході якої сторони обговорили проведення реформ.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"У такий достатньо складний час для України дуже важлива підтримка, зокрема і підтримка МВФ. Але ми також розглядаємо нашу взаємодію як можливість проведення структурних реформ, які дадуть можливість забезпечити трансформацію України з пострадянської держави у сучасну європейську країну", - заявив Гройсман.

Він зазначив, що новий уряд буде відданий курсу на проведення і прискорення реформ, зокрема в сферах діяльності митниці, оподаткування, забезпечення прозорості державного управління шляхом громадського призначення керівництва держпідприємств, вдосконалення системи держзакупівель і проведення публічної, відкритої приватизації.

" Ми вважаємо проведення реформ нашим внутрішнім домашнім завданням, а МВФ - стратегічним партнером, який допомагає нам проходити цей непростий шлях", - підкреслив Гройсман.

Він повідомив, що уряд працює над розробкою операційного плану діяльності, який буде презентований найближчим часом.

У свою чергу Томсен вітав формування нового уряду і запевнив у готовності МВФ підтримувати Україну в проведенні необхідних змін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...