Бойовики зосередили "Гради" у напрямку Слов'янська, тренуються "бомбити" з БПЛА

Неділя, 15 травня 2016, 17:52
Бойовики зосередили Гради у напрямку Слов'янська, тренуються бомбити з БПЛА

Розвідка Міноборони встановила місця зосередження танків та 122-мм РСЗВ "Град" в районі Новоселівки біля Слов'янська. 

Про це 15 травня повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

За даними ГУР, з’єднання та частини 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ підтримуються у готовності до застосування, проводиться посилення передових підрозділів на напрямках.

Зокрема, у напрямку Слов’янська встановлено місця зосередження озброєння та військової техніки, заборонених Мінськими домовленостями.

"В районі н.п. Новоселівка (у лісосмузі) виявлені танки та 122-мм РСЗВ "Град", - йдеться у повідомленні.

"На напрямку Маріуполя бойовики інтенсифікують підготовку бойових розрахунків БПЛА щодо скидання запалювальних засобів та вибухових пристроїв для ураження об’єктів у тактичній і оперативно-тактичній глибині сил АТО", - повідомили у розвідці.

Окрім того триває перекидання боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів з території РФ.

"На Донецькому напрямку для підрозділів тактичної групи, що діє у районі промислової зони н.п. Авдіївка, здійснено постачання боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів на 5 вантажних автомобілях; на Волноваському напрямку - для 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольське) 1 АК здійснено постачання боєприпасів мінометів (у т.ч. до 120-мм), гранатометів та стрілецької зброї", - зазначили у ГУР.

За даними розвідки, протягом минулої доби  на території промислової зони в районі н.п. Авдіївка у 11 окремому мотострілецькому полку (Макіївка) 1 АК 2 бойовиків загинули, трьох поранено, у 100 окремій мотострілецькій бригаді (Донецьк) 1 АК – 2 поранених. 

"У районах Горлівка, Донецьк та Амвросіївка  встановлено наявність танків, самохідних артилерійських установок та 122-мм РСЗВ "Град", інформацію про це передано представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ", - повідомили у розвідці. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування