"Схеми": Грановський зустрічався з головою Окружного адмінсуду Києва

Вівторок, 17 травня 2016, 16:56

Знімальна група програми "Схеми" 16 травня зафіксувала, як народний депутат від БПП Олександр Грановський паралельно проводить кілька зустрічей із різними діячами у ресторані "Інк" у київському бізнес-центрі.

Про це йдеться в розслідуванні журналістів, передає "Радіо Свобода".

З-поміж іншого, журналістам вдалося зняти на телефон, як депутат зустрічається з головою Окружного адміністративного суду Києва Павлом Вовком.

 
Зустріч проходила в публічному місці
радіо свобода

Це ключовий суд першої інстанції, в якому вирішуються спори, де однією зі сторін є органи влади.

Грановський – близький соратник депутата Ігоря Кононенка, партнера і друга президента Петра Порошенка. У ЗМІ неодноразово з’являлась інформація про те, що Грановський є куратором правоохоронної й судової систем від БПП.

Редакція "Схем" звернулася з проханням про коментар до голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.

Також журналісти публічно звернулися до Грановського з проханням про інтерв’ю.

Редакція очікує відповідей і опублікує їх, як тільки отримає, зазначають журналісти. 

Після того, як депутат Грановський 16 травня поспілкувався з журналістами "Схем" у ресторані, на його сторінці у Facebook з’явився пост, у якому він заявив, що за ним відбувається "професійно організоване стеження з використанням засобів спецтехніки". 

Зі свого боку, редакція програми підтвердила, що знімала народного депутата від БПП Грановського у публічному місці, а саме у ресторані "Інк" у бізнес-центрі "Леонардо", де, за інформацією програми, депутат часто проводить зустрічі з різними політичними діячами і представниками правоохоронних структур.

Зйомка проводилась у рамках розслідування про Грановського, яке вийде в ефір у четвер 19 травня.

Як відомо, днями Грановського помітили за кавою зі скандальним прокурором Сергієм Лисенком, що є доказом їхніх зв’язків.

На фото чітко видно як Грановського, так і Лисенка, який відомий ганебною перепискою із іншими двома прокурорами щодо розправи над іншою особою.

За інофрмацією журналіста Дмитра Гнапа, днями Лисенко домігся поновлення на посаді прокурора. Журналіст зазначає, що Грановський - давній друг нардепа Ігоря Кононенка, й разом з ним, один з неформальних кураторів фракції БПП, зокрема відділом прокуратури. Лисенко ж є ватажком прокурорського угрупування "Лисі птахи".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування