Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Статки Трампа становлять майже половину бюджету України

Середа, 18 травня 2016, 11:33

Статки американського політика і бізнесмена, найбільш ймовірного кандидата в президенти від Республіканської партії США Дональда Трампа, перевищують десять мільярдів доларів.

Про це повідомив виборчий штаб Трампа, передає "Інтерфакс".

Трамп заявив, що його довідка про доходи, подана у Федеральну виборчу комісію, виявилася найбільшою в історії відомства – 104 сторінки.

Тим не менш бізнесмен поки не надав податкову декларацію, за що його раніше розкритикувала один з кандидатів від Демократичної партії Хілларі Клінтон, відзначає BBC.

Трамп залишився єдиним претендентом на участь у президентських виборах від Республіканської партії. На первинних виборах в Індіані 4 травня зазнав поразки основний конкурент Трампа – сенатор від Техасу Тед Круз. Після цього він оголосив про вихід з президентських перегонів.

Практично відразу після цього від боротьби за право стати кандидатом у президенти від Республіканської партії відмовився останній конкурент Трампа – губернатор Огайо Джон Кейсік.

Як відомо, за нинішнім курсом, десять мільярдів доларів – це понад 250 мільярдів гривень. Це становить майже половину доходної частини бюджету України на 2016 рік, розмір якої – 595 мільярдів гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування