Сайт "Миротворець" повертається

Четвер, 19 травня 2016, 10:02

Сайт "Миротворець", який опинився в центрі скандалу через публікації особистих даних журналістів, які отримали акредитацію на окупованому Донбасі, відновив свою роботу.

Посилання на заяву сайту в своєму Facebook оприлюднив депутат Антон Геращенко.

"Волонтери проекту "Миротворець", після тієї величезної підтримки, яка була йому надана сотнями тисяч українських патріотів, прийняв рішення про відновлення своєї роботи, не зважаючи ні на що!" - Заявив він.

У заяві підкреслюється, що "в критичний для "Миротворця" момент, як і два роки тому на захист нашої Батьківщини, захищати нас прийшли ВИ: добровольці, військовослужбовці ЗСУ, НГ і Прикордонники, кращі співробітники СБУ і МВС, Волонтери, прості люди, патріотично і проукраїнські налаштовані журналісти".

"Саме завдяки вам колектив "Миротворця" остаточно усвідомив, що "Миротворець" затребуваний народом України і його Захисниками", - сказано в заяві.

"Впевнені, що всі події, які відбулися за останні 7 днів, пішли на користь нашій державі. За ці дні ми всі як на долоні побачили: хто є хто в українській політиці, правоохоронних органах, медіаспільноті, соціальних мережах. І хто чого вартий. Всі маски скинуті", - заявили волонтери сайту.

"Безумовно, що за такої підтримки нашого народу, повноцінне функціонування сайту "Миротворець" буде відновлено найближчим часом", - сказано в заяві.

Як відомо, сайт "Миротворець" опублікував персональні дані журналістів українських та західних ЗМІ, акредитованих в так званих "ДНР/ЛНР".

Журналістська спільнота, представники Євросоюзу, омбудсман Валерія Лутковська висловили обурення такими діями.

Прокуратура Києва почала розслідування відносно публікації на сайті "Миротворець".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування