Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захисники "Миротворця" прийшли в Мінстець звільняти Попову

Четвер, 19 травня 2016, 13:26

Активісти, що вимагають звільнення заступника міністра інформполітики Тетяни Попової, проводять у будівлі міністерства зустріч з керівництвом відомства.

Про це повідомили у поліції Києва, передає "Інтерфакс-Україна".

За даними правоохоронців, в даний час обстановка спокійна. Правопорушень, за які хтось може бути затриманий, не помічено.

Наразі частина мітингарів знаходиться в коридорі міністерства, а частина - спілкується з керівництвом Мінінформполітікі.

19 травня, в Києві під стінами Міністерства інформаційної політики почалася акція "Збережіть "Миротворець", учасники якої вимагають відновлення роботи сайту "Миротворець" і звільнення заступника міністра інформаційної політики Тетяни Попової.

О 15.20 в коментарі "Українській правді" Попова розповіла, що зустрілася з мітингарями і вони порозумілися. За її словами питання її звільнення не обговорювалося.

Як відомо, сайт "Миротворець" опублікував персональні дані журналістів українських та західних ЗМІ, акредитованих в так званих "ДНР/ЛНР".

Пізніше Журналістська спільнота, представники Євросоюзу, омбудсман Валерія Лутковська висловили обурення такими діями.

Прокуратура Києва почала розслідування відносно публікації на сайті "Миротворець". Водночас різноманітні громадські угруповання обурилися через закриття "Миротворця". 

19 травня сайт "Миротворець" відновив свою роботу. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування