Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі до поліції доправили майже 40 осіб

Понеділок, 2 травня 2016, 18:20

В Одесі в рамках заходів з забезпечення правопорядку 2 травня до відділків поліції було доправлено для встановлення обставин 40 осіб. 

Про це в ефірі телеканалу "112" повідомив  начальник відділу комунікації Нацполіції Одеси Андрій Костюк.

За його словами, станом на 18:00 затримано поліцією лише двох осіб. 

Раніше Костюк в ефірі hromadske.od.ua повідомив, що поліція затримала 14 осіб. 

"Станом на 16:00 на Куликовому полі затримано 5 людей, які намагались прорватися крізь очеплення правоохоронців. Деякі з них вигукували антиукраїнські лозунги", - йдеться у повідомленні.

"На вул.Дерибасівській затримано хлопця із вибуховим пристроєм, схожим на димову шашку. В районі Соборної площі між 4 людьми виник конфлікт, усіх чотирьох доправили у відділок поліції. На вул.Грецькій затримали двох хлопців із газовими балончиками", - зазначив Костюк. 

Окрім того затримано жінку, яка начебто роздавала листівки, та чоловіка з георгієвською стрічкою.

На сайті облуправління Нацполіції зазначено лише про 5 затриманих під час заходів в Одесі. 

"Відносно усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст. 178  (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - йдеться у повідомленні. 

За даними поліції, також було складено 2 адмінпротоколи за ст. 195 КУпАП та відкрито кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України (за фактом носіння кастету), вирішується питання щодо відкриття провадження по цій же статті за фактом носіння нунчак.

"Усі ці громадяни, а також чоловік, у якого вилучили димову шашку, були доставлені до Приморського відділу поліції в м. Одесі, де їх було опитано та відпущено (крім чоловіка з нунчаками). До Київського відділу поліції було доставлено 29 осіб, які зібрались біля стадіону "Спартак" та викликали підозру у працівників поліції. Після опитування їх також було відпущено", - повідомили у поліції.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування