Бойко і Ко поскаржаться у поліцію через блокування в аеропорту Одеси

Понеділок, 2 травня 2016, 18:37

Нардепи з "Опозиційного блоку" Юрій Бойко та Вадим Новинський планують подати заяву до правоохоронних органів через ситуацію, що склалася у аеропорту Одеси 2 травня.

Як повідомили у прес-службі ОБ, про це заявив голова парламентської фракції Опозиційного блоку Юрій Бойко. 

За його словами, те, що трапилося в аеропорту - "спланована провокація при повному потуранні правоохоронних органів". 

"Поліція нічого не могла зробити з радикалами", - заявив нардеп від ОБ, називаючи радикалами проукраїнських активістів, які блокували вихід нардепів з зали аеропорту.

Нардепи від ОБ заявили, що оформлять заяву до правоохоронних органів. 

У свою чергу Вадим Новинський нагадав, що депутати прибули до Одеси, щоб взяти участь у панахиді за загиблими 2 травня 2014 року у Будинку профспілок, після чого вона планували взяти участь у заходах на Куликовому полі та вилетіти до Києва.

"З одеського аеропорту нас не випустили бандити в камуфляжі і балаклавах", - заявив Новинський і додав, що в них "були сили вийти", але вони цього не зробили. 

Як відомо, 2 травня проукраїнські активісти зібралися біля будівлі одеського аеропорту в очікуванні прильоту лідера "Опозиційного блоку" Юрія Бойка, який запланував свій візит до Одеси на річницю трагедії "2 травня".

З прибуттям до аеропорту політиків заблокували всередині будівлі та не давали їм залишити приміщення. При цьому, як зазначив нардеп Андрій Левус, "в аеропорт підтягнулись тітушки для охорони Бойка".

Після перемовин з активістами за участі представників місцевої поліції депутати заявили, що планують відліт назад до Києва та не братимуть участі у заходах в Одесі. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування