Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НАЗК оголосило набір персоналу

П'ятниця, 20 травня 2016, 16:03

Новостворене Національне агентство з питань запобігання корупції оголосило про початок набору штату своїх співробітників.

Про це заявив Іван Пресняков, експерт Програми розвитку ООН, яка допомагає у запуску НАЗК, йдеться у повідомленні відомства.

"Для старту роботи НАЗК потрібно набрати понад сто людей, це третина від усієї майбутньої кількості співробітників. Серед вимог до кандидатів: вища профільна освіта та стаж роботи. При цьому зарплати є достатньо конкурентними – від 16 тис. грн для спеціалістів до 30 тис. у керівників департаментів. Кандидати мають подати свої документи до 29-го травня", – сказав він.

Найближчими місяцями НАЗК має запустити нову систему електронних декларацій майна для чиновників, яка була розроблена за підтримки Програми розвитку ООН. Серед інших цілей НАЗК – регулювання конфлікту інтересів та контроль за майбутнім процесом державного фінансування політичних партій.

НАЗК є одним з трьох новостворених антикорупційних органів України, яке має діяти у співпраці з НАБУ та Антикорупційною прокуратурою.

З переліком вакансій можна ознайомитися тут.

Олег Шанковський, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування